Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Egész napos kikapcsolódást kínál a Börgöndi Mulatságok szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 31.
Szombaton a börgöndi Szent Antal-kápolna melletti parkban szervezik a 9. városrészi mulatságot. A programok már délelőtt elkezdődnek: a hagyományos főzőverseny mellett gyerekprogramok, táncbemutatók és koncertek várják a családokat.
Tovább...
 
Őszeleji mulatság a szedreskertiekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 31.
ImageSzombaton a Szedreskerti Mulatság nyitja az ősz városrészi rendezvényeinek sorát. A Palotai úti parkolóban a találkozón fellép Csengeri Attila és Gregor Bernadett, a TáncolKodó Néptáncegyüttes, az Artons rock zenekar, a Felicita Táncklub. Zárásként az Apostol együttes ad koncertet.
Tovább...
 
XII. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 31.
ImageA VADEX Mezőföldi Zrt. szeretettel várja régi és új látogatóit a 12. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválra szeptember 1-jén, szombaton. A vendégek az eddigieknél is nagyobb választékban kóstolhatják meg a különféle vadételeket. A Megyekorzóval és Fejér Termék Vásárral egybekötött rendezvény helyszíne a meseszép turistapadicsomként ismert soponyai Ökocentrum lesz.
Tovább...
 
Díszes madarak százait csodálhatjuk meg hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 31.
Apró méretű verébpapagájok, óriás arapapagájok, a legkülönfélébb kanárik, díszpintyek és díszbaromfik is láthatóak lesznek hétvégén a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A Díszmadárbarátok Székesfehérvári Egyesülete 24. alkalommal rendezi meg nagyszabású országos kiállítását szeptember 1-jén és 2-án. Lesz dísznövény bemutató is, a gyerekeket pedig rajzversennyel várják értékes nyereményekkel. – hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
A herpesz és az alvászavar is gondot okozhat nyáron Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD és Dr. Budai Lívia PhD szakgyógyszerész / PatikaMagazin   
2018. augusztus 30.
Nyár, nyaralás, szünidő, napsütés, jókedv, vidámság. Mindenkinek legyen része ezekben! De mint mindennek, a nyárnak is vannak árnyoldalai. Ha ismerjük ezeket, könnyebben felkészülhetünk rájuk.
Tovább...
 
A kánikula a szívbetegeket és a sportolókat is megviseli Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. augusztus 30.
ImageA napjainkra jellemző, hirtelen bekövetkező hatalmas hőmérsékletváltozások sokakat megviselnek. A hirtelen ránk törő nagy meleghez még az egészséges szervezetnek sem könnyű alkalmazkodnia, nem csoda hát, hogy a szívbetegek különösen nehezen viselik az évszakok változásával, vagy akár a nagyobb időjárás-változásokkal együtt járó fokozott terhelést.
Tovább...
 
Gyümölcsfogyasztási kisokos cukorbetegeknek Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. augusztus 30.
ImageA nyári szezonban az egyik legjobb, hogy a gyümölcsök és a zöldségek sokkal nagyobb választékban, ráadásul frissen állnak rendelkezésre. A nagy kánikulában az ember ki is van éhezve ezen lédús ételekre, így nem is csoda, hogy a melegebb hónapokban nagy mennyiségben fogyasztjuk őket. Azonban ha valaki cukorbetegséggel küzd, mindenképpen be kell tartania néhány fontos szabályt, ha gond nélkül szeretné élvezni a nyár ízeit! A témával kapcsolatban felmerülő kérdéskeben Szarka Dorottya, a Cukorbetegközpont dietetikusa igazítja el olvasóinkat.
Tovább...
 
Szakmai program EU-s támogatással a Kríziskezelő Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 30.
ImageA Kríziskezelő Központ májusban indított Új esély programjának célja, hogy közel 30 hajléktalan számára lakhatást biztosítson, és ezzel elősegítse társadalmi és munkaerő-piaci visszailleszkedésüket. Az Európai Uniós társfinanszírozású, EFOP-1.1.4-16-2017-00011 jelű projekt 205,11 millió forintból valósul meg.
Tovább...
 
Átadták a Sajó utca felújított északi ágát Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 30.
ImageÁtadták a Sajó utca északi ágát, amelyen a csapadékvíz-elvezető kiépítésére és burkolatfelújításra került sor. A beruházást a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. Út 2017-19. programjának keretében, önkormányzati forrásból valósították meg.
Tovább...
 
Évről évre szépül a Felsővárosi Óvoda Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 30.
2018. nyarán önkormányzati támogatással megújult a Felsővárosi Óvoda tetőszerkezete és a székesfehérvári KÉPES program keretében felújításra került a teljes udvar, melynek játszóterére új játékokat telepítettek. Az elkészült munkákról és a jövőbeni tervekről a nevelési év kezdetén Földi Zoltán önkormányzati képviselő és Kovács Jánosné, az intézmény igazgatója számoltak be.
Tovább...
 
Felvételt hirdet a Prikulics Gyermekszínház Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 30.
ImageFelvételt hirdet a színjátszás iránt kedvet érző általános iskolásoknak a Prikulics Gyermekszínház, valamint gimnazistákat és egyetemistákat várnak a Szabad Színház ifjúsági tagozatába. A beiratkozás szeptember 4-5-én, kedden és szerdán lesz A Szabadművelődés Házában, 17-19 óra között.
Tovább...
 
<< Első < Előző 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10198 - 10208 / 20496